Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Tiguan, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of dit nu komt door onderhoud of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We zullen ons waarschijnlijk snel zorgen maken over het kleinste teken van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Volkswagen Tiguan moet zo snel mogelijk worden opgelost, in elk ander geval zal het erger worden en andere onderdelen aantasten. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Tiguan die stationair trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Volkswagen Tiguan trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Volkswagen Tiguan stationaire trillingen?

Dus beginnen we onze inhoud met de oorzaken van een Volkswagen Tiguan die stationair trilt. Hiervoor zullen we de onderdelen moeten bekijken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Volkswagen Tiguan alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Tiguan trillingen denk niet twee keer na om door onze inhoud te bladeren die over dit probleem gaat. We kunnen al enkele delen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren waarschijnlijk veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter vervangen op Volkswagen Tiguan?

Desalniettemin is de slechte informatie dat de reden dat uw Volkswagen Tiguan schudt bij stationair draaien direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling zijn heel vaak in verband met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Volkswagen Tiguan:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die problemen heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties gaan voelen in de prestaties van uw motoreenheid. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet gebeuren en kan het zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst frustrerende oorzaak van het trillen van een Volkswagen Tiguan bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks in de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze waarschijnlijk hun taak en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Tiguan stationair trilt?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u het heeft gedaan om de oorsprong van uw probleem op te sporen of in ieder geval de mogelijke triggers te verlagen, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren de juiste werking, kunt u het aan zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u een a overwegen volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Tiguan veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit leiden voor meer informatie over het exacte probleem. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Tiguan is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200 moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Tiguan inactief schudt.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Tiguan vervangen?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw probleem van trillingen bij inactiviteit op Volkswagen Tiguan te verhelpen, en als het schudden niet even stilstaat, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector