Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Touareg, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu het gevolg is van onderhoud of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We hebben de neiging om vrij snel de nadruk te leggen op het kleinste symptoom van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem aan een Volkswagen Touareg moet snel worden verholpen, in elk ander geval zal het erger worden en extra componenten aantasten. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Touareg die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Touareg trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Touareg bij stationair draaien?

Dus beginnen we ons artikel met de oorsprong van een Volkswagen Touareg die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Volkswagen Touareg alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Touareg trillingen aarzel niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Volkswagen Touareg

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Volkswagen Touareg trilt bij stationair toerental rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Touareg:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen voelen in het gedrag van uw motoreenheid. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken van de motor: De minst vervelende trigger van een Volkswagen Touareg die bij stationair trilt, zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging hun taak te verliezen en als gevolg daarvan nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Volkswagen Touareg trilt bij stationair toerental?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw problemen te lokaliseren of op zijn minst de mogelijke triggers te verlagen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om van al deze problemen af ​​te komen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u het aan zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Touareg produceert, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste trigger van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Touareg is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Touareg bij stationair trilt.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Touareg uitschakelen?

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw problemen met trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Touareg op te lossen, als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Touareg wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector