Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu het gevolg is van onderhoud of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We zijn waarschijnlijk vrij snel bezorgd over het kleinste signaal van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem op een Volkswagen Touran 2 moet vrij snel worden opgelost, anders wordt het erger en worden de ondersteunende onderdelen aangetast. In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Touran 2 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Touran 2 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Touran 2 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoud met de motieven van een Volkswagen Touran 2 die trilt bij stationair toerental. Hiervoor zullen we de componenten moeten bekijken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Volkswagen Touran 2 alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij acceleratie op Volkswagen Touran 2 trillingen, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen die betrekking heeft op dit probleem. We kunnen al enkele onderdelen wegwerken om de oorzaak van dit probleem te kunnen zijn. Zeker, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren waarschijnlijk veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran vervangen?

Het slechte nieuws is echter dat de reden dat uw Volkswagen Touran 2 stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling hebben vaak te maken met: de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste bronnen van deze trillingen en hun resultaten op de prestaties van uw Volkswagen Touran 2:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties voelen in de prestaties van uw motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet optreden en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst vervelende oorzaak van het trillen van een Volkswagen Touran 2 bij stationair toerental zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Ze zijn een vorm van zacht plastic kussen dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze waarschijnlijk hun doel en daarom nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Volkswagen Touran 2 trilt bij stationair toerental?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt kunnen identificeren of in ieder geval de mogelijke motieven hebt verminderd, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u het aan zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Touran 2 veroorzaakt, moet u het voertuig door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste trigger van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Touran 2 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Touran 2 bij stationair trilt.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 DIE in de slappe modus gaat

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw trillingsprobleem bij stationair draaien op Volkswagen Touran 2 op te lossen, als het naast schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector