Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Touran, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu het gevolg is van onderhoud of de onvoorziene storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We stressen vaak vrij snel over de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Volkswagen Touran moet zo snel mogelijk worden opgelost, anders wordt het erger en tast het hulponderdelen aan. Vandaag gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Touran die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Touran trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Touran bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de oorzaken van een Volkswagen Touran die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Volkswagen Touran alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Touran trillingen denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te lezen die betrekking heeft op dit probleem. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Aan de andere kant moet u zich ervan bewust zijn dat dieselmotoren vaak veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Touran

De slechte informatie is echter dat de reden waarom uw Volkswagen Touran stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trillingen zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor de prestaties van uw Volkswagen Touran:

  • Injectie: als de injectie van uw auto beschadigd is en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen voelen in de prestaties van uw motor. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet optreden en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken van de motor: De minst hinderlijke trigger van een Volkswagen Touran die bij stationair trilt, zijn inderdaad de stille blokken van de motor. Ze zijn een vorm van zacht plastic kussen dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze vaak hun actie en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Volkswagen Touran trilt bij stationair toerental?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u de oorzaak van uw problemen hebt kunnen lokaliseren of in ieder geval de mogelijke motieven hebt kunnen verminderen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u het genezen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u overwegen een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Touran produceert, moet u het voertuig door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste reden van trillingen bij stilstand van uw Volkswagen Touran is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Touran stationair trilt.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Touran 3 aan te zetten?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw trillingsproblemen bij stationair draaien op Volkswagen Touran te verhelpen, als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector