Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Moderne voertuigen vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu is vanwege onderhoud of de onvoorziene storingen die gepaard gaan met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. Over het kleinste teken van zwakte zijn we meestal vrij snel angstig, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Volkswagen Transporter 4 moet snel worden verholpen, in elk ander geval wordt het erger en worden de hulpstukken aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Transporter 4 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen erachter te komen waarom uw Volkswagen Transporter 4 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Transporter 4 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de triggers van een Volkswagen Transporter 4 die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Volkswagen Transporter 4 alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Transporter 4 aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen die dit probleem behandelt. We kunnen al enkele onderdelen wegnemen die mogelijk de oorzaak van dit probleem zijn. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 6 ?

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Volkswagen Transporter 4 trilt bij stationair toerental rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trillingen zijn vaak gekoppeld aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste bronnen van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Transporter 4:

  • Injectie: als de injectie van uw auto is veranderd en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties gaan voelen in het gedrag van uw motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst frustrerende trigger van een Volkswagen Transporter 4 die bij stationair trilt, zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Ze zijn een vorm van zacht plastic kussen dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun werking en bijgevolg worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Transporter 4 trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt gevonden of in ieder geval de mogelijke motieven hebt verminderd, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om van al deze complicaties af te komen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u er overheen komen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Transporter 4 veroorzaakt, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste oorzaak van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Transporter 4 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter 4 trilt bij stationair draaien.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Transporter 4

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Transporter 4 op te lossen, als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector