Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Recente voertuigen vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu gaat om service of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We hebben meestal de neiging om ons snel zorgen te maken over het kleinste symptoom van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem met een Volkswagen Transporter 5 moet zo snel mogelijk worden opgelost, in elk ander geval zal het erger worden en hulpcomponenten aantasten . In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Transporter 5 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Transporter 5 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Transporter 5 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze richtlijn met de triggers van een Volkswagen Transporter 5 die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Volkswagen Transporter 5 alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Transporter 5 trillingen denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze richtlijn die betrekking heeft op dit probleem. We kunnen al enkele auto-onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Aan de andere kant is het slechte nieuws dat de reden dat uw Volkswagen Transporter 5 trilt bij stationair toerental direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak in verband met: de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Transporter 5:

  • Injectie: als de injectie van uw voertuig beschadigd is en trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, of het nu door een bougie of de volledige ontsteking komt, u zult problemen voelen in het gedrag van uw motormotor. Er zullen namelijk vonken ontstaan ​​die zich niet ontwikkelen en het kan zijn dat een of meerdere van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken van de motor: De minst frustrerende oorzaak van het trillen van een Volkswagen Transporter 5 bij stationair toerental zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Ze zijn een vorm van zacht plastic kussen dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze meestal de neiging om hun functie te verliezen en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Transporter 5 trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt geïdentificeerd of in ieder geval de mogelijke triggers hebt verlaagd, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, is het eerste wat u moet doen een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren als ze goed presteren, kunt u het overwinnen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Transporter 5 veroorzaakt, moet u het voertuig door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Transporter 5 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter 5 bij stationair trilt.
Weiterlesen:
Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Transporter 5 op te lossen, als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector