Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een toenemend budget, of het nu is vanwege service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. Over het kleinste teken van zwakte maken we ons meestal al vrij snel zorgen, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Volkswagen Transporter 6 moet vrij snel worden verholpen, anders wordt het erger en worden hulpstukken aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Transporter 6 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te achterhalen waarom uw Volkswagen Transporter 6 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Transporter 6 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de oorsprong van een Volkswagen Transporter 6 die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de onderdelen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Volkswagen Transporter 6 alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Transporter 6 aarzel niet om de inhoud van ons artikel te lezen dat naar dit probleem verwijst. We kunnen al enkele onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Aan de andere kant moet u weten dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 4 ?

De slechte informatie is echter dat de reden waarom uw Volkswagen Transporter 6 stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Transporter 6:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen voelen in het gedrag van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die zich niet ontwikkelen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst hinderlijke trigger van een Volkswagen Transporter 6 die bij stationair trilt, zijn toch wel de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun doel en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Volkswagen Transporter 6 trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu je de oorzaak van je probleem hebt opgespoord of in ieder geval de mogelijke motieven hebt verlaagd, zullen we je leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede prestaties, kunt u het aan zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Volkswagen Transporter 6, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste oorzaak van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Transporter 6 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter 6 trilt bij stationair draaien.
Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Transporter 6

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Transporter 6 op te lossen, als het naast schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector