Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Transporter, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of de onvoorspelbare storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie in auto’s. We benadrukken meestal vrij snel het kleinste symptoom van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem aan een Volkswagen Transporter moet zo snel mogelijk worden verholpen, in elk ander geval zal het erger worden en extra componenten aantasten. In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Transporter die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te achterhalen waarom uw Volkswagen Transporter trilt wanneer hij inactief is en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Transporter bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoud met de oorzaken van een Volkswagen Transporter die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Volkswagen Transporter alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Transporter trillingen aarzel niet om onze inhoud te raadplegen die deze problemen behandelt. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Aan de andere kant is het slechte nieuws dat de reden dat uw Volkswagen Transporter bij stationair trilt direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Transporter:

  • Injectie: Als de injectie van uw auto wordt verstoord en het trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u zich zorgen maken over het gedrag van uw motoreenheid. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet optreden en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken van de motor: De minst vervelende trigger van een Volkswagen Transporter die bij stationair trilt, zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun functie en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Transporter trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te lokaliseren of in ieder geval de mogelijke triggers te verminderen, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om al deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u het overwinnen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Volkswagen Transporter, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Transporter is dat de trillingen voortkomen uit uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter bij stationair trilt.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter 5 ?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw problemen met trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Transporter te verhelpen, als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector