Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volvo S90, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een steeds groter wordend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging om vrij snel te beklemtonen over het kleinste signaal van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Volvo S90 moet vrij snel worden opgelost, anders wordt het erger en worden er extra componenten aangetast. In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volvo S90 die stationair trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Volvo S90 trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen niet-actief heeft.

Waarom heeft mijn Volvo S90 inactieve trillingen?

Dus beginnen we onze richtlijn met de oorsprong van een Volvo S90 die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Volvo S90 alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volvo S90 trillingen aarzel niet om door onze richtlijn te bladeren die naar dit probleem verwijst. We kunnen al enkele onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op de Volvo S90

Desalniettemin is de slechte informatie dat de reden dat uw Volvo S90 tijdens stationair draaien schudt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze trilling zijn vaak gerelateerd aan de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Volvo S90:

  • Injectie: als de injectie van uw voertuig wordt beïnvloed en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, maakt het niet uit of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, dan krijgt u problemen met de prestaties van uw motor. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst hinderlijke trigger van een Volvo S90 die schudt bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks van de motor. Ze zijn een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging hun taak te verliezen en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Volvo S90 stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te vinden of in ieder geval de mogelijke triggers te verlagen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u dit overwinnen zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die tot de stationaire trillingen van uw Volvo S90 leidt, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: De laatste oorzaak van trillingen bij stilstand op uw Volvo S90 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken mag u niet meer dan € 200 kosten, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en voorkom dat uw Volvo S90 inactief schudt.
Weiterlesen:
Hoe een 2-persoons Volvo S90 ombouwen tot een 5-persoons?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op de Volvo S90 op te lossen.Als u naast schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector