Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept bij Volvo V90?

Als je merkt dat wanneer je draait, het stuur van je volvo v90 piept , en dit is een herhaald geluid, het komt in de meeste gevallen voor bij lage snelheden en soepel draaiend, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om deze pagina te schrijven om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Hiervoor zullen we eerst het geval onderzoeken van een volvo v90-stuur dat piept als je draait, en dan eindigen, als je wordt blootgesteld aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK IDENTIFICEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN volvo v90 PIEPTE ALS IK DRAAI

Als u identificeert dat de stuur van je volvo v90 piept als je draait , zijn er twee traditionele triggers die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weers- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motorblok. Om het te elimineren, hoeft u alleen maar het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het mechanisme in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw gehele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw volvo v90 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorsprong van het geluid niet kunt vinden, raadpleeg dan een webpagina over de factoren voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw volvo v90 draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op volvo v90?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN volvo v90 KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat verder naar de piepen van het stuur van je volvo v90 je ervaart een trilling als je draait , dus het probleem is zeker serieuzer. In werkelijkheid zal de trilling die je ervaart in het stuursysteem samen met het piepende stuurwiel vaak wijzen op een gebroken stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingssignaal voor een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw volvo v90 te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer de exacte plek van deze twee symptomen en vervang of repareer het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector