Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op de volvo xc70?

Als je merkt dat als je draait, het stuur van je volvo xc70 piept , en dit is een herhalend geluid, het gebeurt meestal wanneer je op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan komen door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen om dit bericht te maken om u te helpen duidelijker te zien, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Hiervoor zullen we eerst kijken naar het geval van een volvo xc70 stuur dat piept als je draait, en dan om te eindigen, als je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN volvo xc70 PIEPT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van je volvo xc70 piept als je draait , zijn er twee klassieke triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door klimaat en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid tussen uw cabine en uw motor komen. Om dit te verhelpen hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u ongetwijfeld meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw volvo xc70 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorsprong van het geluid niet kunt vinden, raadpleeg dan een internetpagina over de redenen voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw volvo xc70 draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo xc70 keycard?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN volvo xc70 KRAKEND EN TRILLEND

Voor het geval dat naast de piepen van het stuur van je volvo xc70 je ervaart een trilling als je draait , bijgevolg is het probleem absoluut belangrijker. Inderdaad, de trilling die je ervaart in het stuursysteem samen met het piepende stuur zal af en toe wijzen op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een teken van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw volvo xc70 te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer de exacte plek van deze twee tekenen van ziekte en verander of repareer het aangetaste element.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector