Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Passat 7 ?

Als je merkt dat als je draait, het stuur van uw Volkswagen Passat 7 piept , en dit is een herhaald geluid, het komt meestal voor als je op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan komen door een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om dit document op te stellen om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar het geval van een Volkswagen Passat 7-stuur dat piept als je draait, en dan om te eindigen, als je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je motorvoertuig.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Passat 7 PIEPERT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van uw Volkswagen Passat 7 piept bij draaien , zijn er twee gemeenschappelijke motieven die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weers- en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motorblok. Om het te stoppen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het mechanisme in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volkswagen Passat 7 piept . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de bron van het geluid niet kunt vinden, raadpleeg dan een internetpagina over de redenen voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volkswagen Passat 7 draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Wanneer remschijven Volkswagen Passat 8 vervangen?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Passat 7 KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat naast de piepen van het stuur van uw Volkswagen Passat 7 u neemt een trilling waar wanneer u draait daarom is het probleem absoluut ernstiger. Sterker nog, de trillingen die je in het stuursysteem waarneemt, samen met het piepende stuur, duiden vaak op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingssignaal voor een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Passat 7 te identificeren, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte locatie van deze twee ziekteverschijnselen en verander of verhelp het aangetaste element.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector