Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Passat?

Als je erachter komt dat als je je omdraait, het stuur van je Volkswagen Passat piept , en dit is een terugkerend geluid, ontstaat het in de meeste gevallen wanneer u op lage snelheid rijdt en soepel draait, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen dit document op te stellen om u te helpen duidelijker te zien, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar het geval van een Volkswagen Passat-stuur dat piept als je draait, en dan concluderen we of je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK VIND DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Passat PIEP ALS IK DRAAI

Als je erachter komt dat de stuur van uw Volkswagen Passat piept wanneer u draait , zijn er twee traditionele triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, hoogstwaarschijnlijk door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, zou het geluid tussen uw cabine en uw motor moeten komen. Om dit te verhelpen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite gaan voelen met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volkswagen Passat zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te onderzoeken. Als u de oorsprong van het geluid niet kunt achterhalen, bekijk dan een document over de redenen voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volkswagen Passat draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Passat KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat verder naar de piepen van het stuur van uw Volkswagen Passat u ziet een trilling wanneer u draait daarom is het probleem beslist ernstiger. Inderdaad, de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuur zal soms wijzen op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een symptoom van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Passat te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer de exacte plek van deze twee symptomen en vervang of verhelp het aangetaste element.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector