Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Tiguan?

Als je merkt dat wanneer je je omdraait, het stuur van je Volkswagen Tiguan piept , en dit is een aanhoudend geluid, het verschijnt meestal wanneer je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen dit bericht samen te stellen om u te helpen het duidelijker te vinden, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de behuizing van een Volkswagen Tiguan-stuur dat piept als je draait, en dan eindigen als je wordt blootgesteld aan meer dan het piepen en trillingen van je motorvoertuig.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Tiguan SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van uw Volkswagen Tiguan piept wanneer u draait , zijn er twee klassieke triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weers- en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid tussen uw cabine en uw motor komen. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet verzekerd en dat zal onvermijdelijk zijn kom meer moeite voelen met het draaien van je wielen en het stuur van je Volkswagen Tiguan zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorzaak van het geluid niet kunt achterhalen, bekijk dan een pagina met de oorzaken van de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Volkswagen Tiguan, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een Volkswagen Tiguan met 2 zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

IK ERVAAR HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Tiguan MAKEN EN TRILLEN

In het geval dat dat verder aan de piepend aan het stuur van je Volkswagen Tiguan hoor je een trilling als je draait , dus het probleem is beslist ernstiger. Het is duidelijk dat de trilling die je waarneemt in het stuursysteem samen met het piepende stuurwiel af en toe een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas onthult. Trillingen zijn een waarschuwingsteken voor een versnelling die niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Tiguan te identificeren, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer het exacte gebied van deze twee symptomen en verander of repareer het getroffen element.

Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector