Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Touareg?

Als je erachter komt dat als je je omdraait, het stuur van je Volkswagen Touareg piept , en dit is een terugkerend geluid, het gebeurt meestal wanneer je lage snelheden hebt en soepel draait, maar het kan komen door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen om dit bericht samen te stellen om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar het geval van een Volkswagen Touareg-stuur dat piept als je draait, en om vervolgens te eindigen, als je wordt blootgesteld aan meer dan het gepiep en de trillingen van je motorvoertuig.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Touareg PIEPERT ALS IK DRAAI

Als je erachter komt dat de stuur van uw Volkswagen Touareg piept bij draaien , zijn er twee traditionele motieven die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, zeker door klimaat en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid tussen uw cabine en uw motor komen. Om het te stoppen, hoeft u alleen maar het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u ongetwijfeld meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volkswagen Touareg zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorsprong van het geluid niet kunt vinden, raadpleeg dan een webpagina over de factoren voor de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Volkswagen Touareg, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touareg af?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Touareg KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat bovendien aan de piepen van het stuur van uw Volkswagen Touareg u voelt een trilling wanneer u draait , dus het probleem is absoluut ernstiger. Uiteraard wijst de trilling die je in het stuursysteem waarneemt samen met het piepende stuur soms op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een teken van een tandwiel dat niet meer correct draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Touareg te achterhalen, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal het exacte gebied van deze twee symptomen en verander of verhelp het aangetaste element.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector