Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Touran 3 ?

In het geval dat u merkt dat wanneer u zich omdraait, het stuur van je Volkswagen Touran 3 piept , en dit is een aanhoudend geluid, het komt meestal voor wanneer je op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team besloten om dit bericht samen te stellen om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar het geval van een Volkswagen Touran 3 stuur dat piept wanneer je draait, en dan tot slot, of je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Touran 3 PIEKT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van uw Volkswagen Touran 3 piept bij draaien , zijn er twee klassieke motieven die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motor. Om het te stoppen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volkswagen Touran 3 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorzaak van het geluid niet kunt vinden, lees dan een artikel over de redenen voor de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Volkswagen Touran 3, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Touran 2, wat te doen?

IK ERVAREN HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Touran 3 KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat dat naast de piepend stuur van je Volkswagen Touran 3 je ziet een trilling als je draait , dus het probleem is absoluut belangrijker. Sterker nog, de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuur zal af en toe een gebroken stuurhuis of een vermoeide aandrijfas onthullen. Trillingen zijn een symptoom van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Touran 3 te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer de exacte plek van deze twee symptomen en vervang of repareer het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector