Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volkswagen Up! ?

Als je merkt dat wanneer je je omdraait, het stuur van uw Volkswagen Up! piept , en dit is een zich herhalend geluid, het gebeurt in de meeste gevallen wanneer je lage snelheden hebt en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten front-end-problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen om dit bericht te maken om u te helpen duidelijker te zien, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Hiervoor bekijken we eerst de case van een Volkswagen Up! stuur dat piept als je draait, en dan tot slot, als je onderhevig bent aan meer dan het piepen en trillen op je motorrijtuig.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volkswagen Up! KRUIST WANNEER IK DRAAI

Als je merkt dat het stuur van uw Volkswagen Up! piept als je draait , zijn er twee klassieke motieven die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motor. Om dit te verhelpen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het mechanisme in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volkswagen Up! zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de oorzaak van het geluid niet kunt achterhalen, raadpleeg dan een pagina over de redenen voor de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Volkswagen Up! dat zal u helpen de oorzaak te vinden.

Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Up! ?

IK ERVAREN MIJN Volkswagen Up!’S STUURWIEL KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat dat naast de piepen van het stuur van uw Volkswagen Up! je neemt een trilling waar als je draait daarom is de kwestie zeker belangrijker. In werkelijkheid wijst de trilling die u in het stuursysteem waarneemt samen met het piepende stuurwiel vaak op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een symptoom van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volkswagen Up! te achterhalen, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer het exacte gebied van deze twee symptomen en verander of repareer het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector