Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Volvo Xc40?

Als je merkt dat als je draait, het stuur van je Volvo Xc40 piept , en dit is een aanhoudend geluid, het komt meestal voor bij lage snelheden en soepel draaiend, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten dit document op te stellen om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Volvo Xc40 stuur dat piept als je draait, en dan tot slot, of je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK IDENTIFICEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo Xc40 PIEPERT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van uw Volvo Xc40 piept als u draait , zijn er twee klassieke triggers die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, vrijwel zeker door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid tussen uw cabine en uw motor komen. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volvo Xc40 gaat piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de bron van het geluid niet kunt lokaliseren, raadpleeg dan een internetpagina over de factoren voor de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Volvo Xc40, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volvo Xc40?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo Xc40 KRAKEND EN TRILLEND

Voor het geval dat verder naar de piepen van het stuur van uw Volvo Xc40 u een trilling waarneemt wanneer u draait , bijgevolg is de kwestie zeker ernstiger. In werkelijkheid zal de trilling die u in het stuursysteem waarneemt, samen met het piepende stuur, vaak een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas onthullen. Trillingen zijn een symptoom van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw Volvo Xc40 te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte plek van deze twee ziekteverschijnselen en vervang of repareer het aangetaste element.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector