Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Volvo S60?

In het geval dat u merkt dat wanneer u zich omdraait, het stuur van uw Volvo S60 piept , en dit is een herhaald geluid, het komt in de meeste gevallen voor wanneer u op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen om dit bericht te maken om u te helpen het duidelijker te vinden, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Volvo S60-stuur dat piept wanneer u een bocht maakt, en dan concluderen of u onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van uw auto.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo S60 SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als u identificeert dat de stuur van uw Volvo S60 piept wanneer u draait , zijn er twee traditionele triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat uw stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weers- en klimaatomstandigheden. Als dat de omstandigheid is, zou het geluid tussen uw cabine en uw motor moeten komen. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het mechanisme te smeren. Als dit de omstandigheid is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en dat is onvermijdelijk ervaar meer moeite met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volvo S60 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Mocht u de oorzaak van het geluid niet kunnen achterhalen, kijk dan op een internetpagina over de factoren voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volvo S60 draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Volvo S60?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo S60 MAKEN EN TRILLEN

In het geval dat dat naast de piepend aan het stuur van je Volvo S60 zie je een trilling als je draait , dus het probleem is absoluut groter. In feite zal de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuurwiel af en toe een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas onthullen. Trilling is een teken van een versnelling die niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volvo S60 te herkennen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte locatie van deze twee symptomen en vervang of repareer het getroffen onderdeel.

Als je meer tutorials over de Volvo S60 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector