Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Volvo V50?

Als je merkt dat wanneer je je omdraait, het stuur van uw Volvo V50 piept , en dit is een terugkerend geluid, het komt meestal voor bij lage snelheden en soepel draaiend, maar het kan komen door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om dit bericht samen te stellen om u te helpen meer duidelijkheid te krijgen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Volvo V50-stuur dat piept wanneer u draait, en om vervolgens af te sluiten of u onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van uw motorvoertuig.

IK IDENTIFICEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo V50 PIEPERT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat het stuur van uw Volvo V50 piept wanneer u draait , zijn er twee veelvoorkomende triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door klimaat en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motor. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen maar het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volvo V50 gaat piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de bron van het geluid niet kunt lokaliseren, raadpleeg dan een webpagina over de factoren voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volvo V50 draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo V50 in positie

IK ERVAREN HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo V50 KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat naast de piepend aan het stuur van je Volvo V50 ervaar je een trilling als je draait daarom is de kwestie absoluut ernstiger. Uiteraard zal de trilling die je ervaart in het stuursysteem samen met het piepende stuur af en toe wijzen op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingssignaal voor een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volvo V50 te identificeren, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte locatie van deze twee symptomen en verander of repareer het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector