Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Volvo V60?

In het geval dat u merkt dat wanneer u draait, het stuur van uw Volvo V60 piept , en dit is een herhaald geluid, het komt meestal voor als je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om deze inhoud te produceren om u te helpen duidelijker te ontdekken, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar het geval van een Volvo V60-stuur dat piept als je draait, en dan eindigen als je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je motorvoertuig.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo V60 SQUEAKS WANNEER IK KOM

Als je merkt dat de stuur van uw Volvo V60 piept wanneer u draait , zijn er twee traditionele motieven die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, vrijwel zeker door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motoreenheid. Om dit te elimineren, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit het geval is, is de smering van uw gehele systeem niet verzekerd en dat zal u ongetwijfeld doen voel meer moeite met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volvo V60 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Mocht u de oorzaak van het geluid niet kunnen achterhalen, bekijk dan een document over de oorzaken van de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volvo V60 draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op de Volvo V60 blijft branden

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo V60 MAKEN EN TRILLEN

In het geval dat naast de piepend aan het stuur van je Volvo V60 ervaar je een trilling als je draait , dus het probleem is absoluut belangrijker. Sterker nog, de trilling die je ervaart in het stuursysteem samen met het piepende stuurwiel zal soms duiden op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trilling is een teken van een versnelling die niet meer correct draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw Volvo V60 te achterhalen, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal het exacte gebied van deze twee ziekteverschijnselen en vervang of herstel het getroffen element.

Als u meer handleidingen over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector