Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Volvo XC60?

In het geval dat u ontdekt dat wanneer u zich omdraait, het stuur van uw Volvo XC60 piept , en dit is een aanhoudend geluid, het treedt in de meeste gevallen op als je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten dit document te creëren om u te helpen er duidelijker achter te komen, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw probleem te karakteriseren. Om dit te bereiken, zullen we eerst de omstandigheid onderzoeken van een Volvo XC60-stuur dat piept wanneer u een bocht maakt, en dan eindigen als u wordt blootgesteld aan meer dan het gepiep en de trillingen van uw auto.

IK IDENTIFICEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo XC60 SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als je erachter komt dat de stuur van uw Volvo XC60 piept wanneer u draait , zijn er twee traditionele oorzaken die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat uw stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weersomstandigheden en weersomstandigheden. Als dat de omstandigheid is, zou het geluid tussen uw cabine en uw motor moeten komen. Om dit te elimineren, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het mechanisme te smeren. Als dit de omstandigheid is, is de smering van uw gehele systeem niet gegarandeerd en onvermijdelijk voel meer moeite met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Volvo XC60 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Mocht u de oorzaak van het geluid niet kunnen achterhalen, kijk dan op een webpagina over de oorzaken van de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Volvo XC60 draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op de Volvo XC60, wat te doen?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Volvo XC60 MAKEN EN TRILLEN

Voor het geval dat naast de piepend aan het stuur van je Volvo XC60 zie je een trilling als je draait bijgevolg is het probleem absoluut ernstiger. In feite zal de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuurwiel vaak een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas onthullen. Trillen is een symptoom van een versnelling die niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Volvo XC60 te identificeren, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal het exacte gebied van deze twee symptomen en verander of repareer het getroffen onderdeel.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector