Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! In feite gaan we het hebben over de onderwerp van een op mijn Volkswagen Passat vergrendeld stuur, en wat kunt u doen als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als je de auto’s niet tot in detail kent, kan het verontrustend zijn dat je voor het stuur van je geblokkeerde Volkswagen Passat staat. In dit bericht zullen we eerst proberen uit te leggen waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en bovendien hoe u het stuur van uw Volkswagen Passat kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volkswagen Passat vergrendeld?

Dus laten we ons artikel beginnen met de oorsprong van het probleem waar u voor staat. Geconfronteerd worden met een een vast stuurwiel op uw Volkswagen Passat betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Echter, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit apparaat is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Volkswagen Passat, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daarom vrij kunnen reizen met uw Volkswagen Passat. Dit systeem functioneert vrij eenvoudig: als u de sleutel uit de cilinder van uw auto haalt en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt bij het voorkomen van een groot aantal autodiefstallen. Vergeet niet om het altijd te activeren wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Passat 8 afstellen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volkswagen Passat?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we het onderdeel bekijken waar je waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volkswagen Passat? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Antidiefstalsysteem van uw Volkswagen Passat uitschakelen ?:

  Dit is de eenvoudigste procedure en zal zeker de optie zijn voor uw probleem. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en hem vervolgens te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost op een Volkswagen Passat), om het stuur van uw Volkswagen Passat te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Volkswagen Passat op.

  .

 • Schroef de loop van uw Volkswagen Passat los:

  Het tweede scenario is dat als je het vergrendelde stuur van je Volkswagen Passat niet met de standaardmethodologie hebt kunnen overwinnen, je misschien voor een ander probleem staat en het niet de schuld is van je stuurslot. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, laat hem een ​​tijdje presteren voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want vroeg of laat zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volkswagen Passat:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuurwiel blijft vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Volkswagen Passat. Dit proces is niet erg ingewikkeld als je wat basiskennis hebt in mechanica. U moet er gewoon op letten dat u een model koopt dat geschikt is voor uw Volkswagen Passat. Ga anders naar uw monteur die dit proces voor u kan doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector