Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Rabbit, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we aandacht besteden aan een probleem dat voor velen van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In werkelijkheid gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Rabbit, en wat kunt u doen als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als je de auto’s niet in detail kent, kan het lastig zijn om te worstelen met het stuur van je geblokkeerde Volkswagen Rabbit. In dit artikel zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en bovendien hoe u het stuur van uw Volkswagen Rabbit kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volkswagen Rabbit vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van de problemen waarmee u worstelt. Wordt geconfronteerd met een stuurwiel dat vastzit aan uw Volkswagen Rabbit, betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, noch geeft het automatisch aan dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een veiligheidselement. Toch, als niemand je heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit systeem is om vergrendel de stuurinrichting en daarmee het stuur van uw Volkswagen Rabbit, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij met uw Volkswagen Rabbit kunnen rijden. Deze eenheid werkt eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto heeft gehaald en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geïmplanteerd. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een groot aantal autodiefstallen te voorkomen. Zorg ervoor dat u het altijd activeert wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volkswagen Rabbit reinigen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volkswagen Rabbit?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waar je waarschijnlijk het meest door geïntrigeerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volkswagen Rabbit? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 oplossingen om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Volkswagen Rabbit uitschakelen ?:

  Dit is de minst moeilijke aanpak en zal zeker het antwoord zijn op uw problemen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en hem vervolgens te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (denk niet twee keer na om onze artikelinhoud te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost op een Volkswagen Rabbit), om het stuur van uw Volkswagen Rabbit te ontgrendelen, moet u het tegelijkertijd laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval in één richting een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als resultaat los de problemen met uw stuurwiel op uw Volkswagen Rabbit op

  .

 • Schroef de loop van uw Volkswagen Rabbit los:

  Het tweede scenario is dat als u niet in staat bent geweest om het vergrendelde stuur van uw Volkswagen Rabbit op de klassieke manier te bedienen, u mogelijk met een ander probleem worstelt en niet uw stuurwielvergrendelingseenheid verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder door de jaren heen is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray toepassen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, laat het een tijdje werken voordat je opnieuw probeert je stuur te ontgrendelen. Onthoud dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volkswagen Konijn:

  Eindelijk, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel blijft vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Volkswagen Rabbit. Dit proces is niet erg problematisch als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Volkswagen Rabbit. Ga anders naar uw autotechnicus die dit proces voor u kan doen.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Rabbit te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector