Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Routan, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat veel nieuwe chauffeurs is overkomen! Inderdaad, we gaan het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Routan, en hoe door te gaan als u zich realiseert dat u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als je de auto’s niet goed kent, kan het storend zijn dat je worstelt met het stuur van je geblokkeerde Volkswagen Routan. In dit artikel zullen we eerst proberen aan te tonen waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en daarnaast hoe u het stuur van uw Volkswagen Routan kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volkswagen Routan vergrendeld?

Dus laten we ons artikel beginnen met de bron van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuurwiel dat vastzit op uw Volkswagen Routan, betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Echter, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van deze eenheid is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Volkswagen Routan, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen wijzigen en als gevolg daarvan vrij kunnen reizen met uw Volkswagen Routan. Dit systeem werkt eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto heeft gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geïmplanteerd. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt bij het voorkomen van een groot aantal autodiefstallen. Vergeet niet om het altijd te activeren wanneer u uit uw auto stapt.

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volkswagen Routan?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u waarschijnlijk het meest door geïntrigeerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volkswagen Routan? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om het antwoord op uw problemen te krijgen. Er zijn 3 manieren om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Antidiefstalsysteem van uw Volkswagen Routan uitschakelen ?:

  Dit is de gemakkelijkste techniek en zal zeker de optie zijn voor uw problemen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen die het probleem van een sleutel oplost geblokkeerd op een Volkswagen Routan), om het stuur van uw Volkswagen Routan te ontgrendelen, moet u het tegelijkertijd laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Volkswagen Routan op.

  .

 • Schroef de loop van uw Volkswagen Routan los:

  Het tweede alternatief is dat als u het vergrendelde stuur van uw Volkswagen Routan niet met de traditionele oplossing heeft kunnen bedienen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en dat het niet uw stuurwielvergrendelingssysteem is dat de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder door de jaren heen is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. U moet weten dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en verwisselen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volkswagen Routan:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, blijft je stuur vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, je moet gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Volkswagen Routan. Deze procedure is niet erg moeilijk als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Volkswagen Routan past. Ga in elk ander geval naar uw monteur die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Routan, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector