Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Tiguan, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien onbeduidend lijkt, maar dat veel nieuwe chauffeurs is overkomen! In feite gaan we ons concentreren op de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Tiguan, en hoe ermee om te gaan als u in deze situatie terechtkomt? Het lijkt misschien logisch, maar wanneer u de auto’s niet in detail kent, kan het verontrustend zijn om voor het stuur van uw geblokkeerde Volkswagen Tiguan te staan. In dit artikel zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en bovendien hoe u het stuur van uw Volkswagen Tiguan kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volkswagen Tiguan vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van de problemen waarmee u worstelt. Wordt geconfronteerd met een stuurwiel dat vastzit op uw Volkswagen Tiguan betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het geeft ook niet automatisch aan dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Desalniettemin, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit systeem is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Volkswagen Tiguan, dus een mogelijke dief, zelfs als hij erin slaagt om uw auto aan te zetten, zal niet van richting kunnen veranderen en er dus vrij in kunnen rijden met uw Volkswagen Tiguan. Dit apparaat werkt eenvoudig: zodra u de sleutel uit de cilinder van uw auto heeft gehaald en u het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een lip die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een groot aantal autodiefstallen te voorkomen, vergeet niet om het te activeren wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Tiguan dat blijft branden

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volkswagen Tiguan?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waar je waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volkswagen Tiguan? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw problemen te zoeken. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Antidiefstalsysteem van uw Volkswagen Tiguan uitschakelen ?:

  Dit is de eenvoudigste aanpak en zal zeker de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit mogelijk te maken, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om ons rapport te lezen dat het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost een Volkswagen Tiguan), om het stuur van uw Volkswagen Tiguan te ontgrendelen, moet u het ondertussen laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval in één richting een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als resultaat Los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Volkswagen Tiguan op.

  .

 • Schroef de loop van uw Volkswagen Tiguan los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Volkswagen Tiguan niet met de gebruikelijke techniek heeft kunnen genezen, u mogelijk met een ander probleem worstelt en niet uw stuurwielvergrendeling de schuld heeft. Het kan zijn dat uw cilinder door de jaren heen is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Onthoud dat als het lukt, je moet nadenken over het kopen en verwisselen van de loop van je auto, want op de lange termijn zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volkswagen Tiguan:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur nog steeds vergrendeld is omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Volkswagen Tiguan. Deze procedure is niet erg ingewikkeld als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U moet gewoon voorzichtig zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Volkswagen Tiguan. Ga anders naar uw monteur die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Tiguan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector