Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volvo S60, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we een probleem onderzoeken dat voor velen van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! In feite gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Volvo S60, en wat te doen als u zich in dit scenario bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het verontrustend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Volvo S60 staat. In dit artikel zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is, en bovendien hoe u het stuur van uw Volvo S60 kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volvo S60 vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van het probleem waarmee u worstelt. Wordt geconfronteerd met een stuur vast aan uw Volvo S60 betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een veiligheidscomponent. Toch, als niemand je heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem opereert, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit systeem is om vergrendel de stuurinrichting en daarmee het stuur van uw Volvo S60, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daarom vrij kunnen rijden met uw Volvo S60. Dit apparaat werkt in feite, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt ingebracht. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het activeert wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volvo S60 verwijderen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volvo S60?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het gedeelte waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volvo S60? U bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Antidiefstalsysteem van uw Volvo S60 uitschakelen ?:

  Dit is de minst moeilijke procedure en zal zeker het antwoord zijn op uw probleem. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en hem vervolgens te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te lezen die het probleem behandelt van een geblokkeerde sleutel op aVolvo S60), om het stuur van uw Volvo S60 te ontgrendelen, moet u het ondertussen laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als resultaat los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Volvo S60 op.

  .

 • Schroef de loop van uw Volvo S60 los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Volvo S60 niet met de klassieke oplossing hebt kunnen gebruiken, u mogelijk met een ander probleem worstelt en niet uw stuurwielvergrendeling verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om hem te ontgrendelen, moet je een spray aanbrengen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, laat hem een ​​tijdje werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Onthoud dat als het werkt, u moet nadenken over het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want vroeg of laat zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volvo S60:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Volvo S60. Dit proces is niet erg ingewikkeld als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Volvo S60 past. Ga in elk ander geval naar uw monteur die dit proces voor u kan doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector