Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Volvo XC60, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat voor de meesten van jullie misschien triviaal klinkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! In werkelijkheid gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Volvo XC60, en wat te doen als u zich realiseert dat u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het vervelend zijn om voor het stuur van uw geblokkeerde Volvo XC60 te staan. Op deze pagina zullen we u eerst proberen uit te leggen waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en bovendien hoe u het stuur van uw Volvo XC60 kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Volvo XC60 vergrendeld?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorzaak van het probleem waarvoor u zich bevindt. Geconfronteerd worden met een stuurwiel dat vastzit aan uw Volvo XC60 betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een veiligheidscomponent. Toch, als niemand je heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van deze eenheid is om vergrendel het stuur en als resultaat het stuur van uw Volvo XC60, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen rijden met uw Volvo XC60. Dit apparaat werkt vrij eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geplaatst. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een groot aantal autodiefstallen te voorkomen. Zorg ervoor dat u het altijd activeert wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Volvo XC60-acceleratie

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Volvo XC60?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we het gedeelte bekijken waar je vrijwel zeker het meest door geïntrigeerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Volvo XC60? U bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 oplossingen om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Volvo XC60 deactiveren ?:

  Dit is het gemakkelijkste proces en zal absoluut de oplossing zijn voor uw probleem. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die het probleem van een geblokkeerde sleutel op een Volvo oplost XC60), om het stuur van uw Volvo XC60 te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als resultaat los het probleem met het stuurwiel op uw Volvo XC60 op.

  .

 • Schroef de loop van uw Volvo XC60 los:

  De tweede mogelijkheid is dat als u het vergrendelde stuur van uw Volvo XC60 niet volgens de standaardbenadering hebt kunnen gebruiken, u mogelijk voor een ander probleem staat en niet uw stuurwielvergrendeling verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder in de loop van de tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u moet overwegen om de loop van uw auto te kopen en te vervangen, want op de lange termijn zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Volvo XC60:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, blijft je stuur vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, je moet gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Volvo XC60. Deze operatie is niet erg gecompliceerd als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op te letten om een ​​model te kopen dat compatibel is met uw Volvo XC60. Ga in elk ander geval naar uw autotechnicus die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector