Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 4, wat te doen?

Sommige problemen aan onze auto’s lijken triviaal, maar kunnen lastig zijn, zoals een raam dat niet meer naar beneden gaat. Anderen, zelfs als ze niet ernstig zijn, zullen u beletten uw auto op een normale manier te gebruiken, zoals een lekke band of het hebben van de tankdop van uw Volkswagen Polo 4 zit vast. U zult niet meer de mogelijkheid hebben om uw tank te vullen en dus uiteindelijk uw auto niet kunnen gebruiken. Precies voor dit doel hebben we deze inhoud geschreven om u te helpen een snelle oplossing voor uw tankdopprobleem te vinden, zodat u uw auto normaal kunt gebruiken. Om dit uit te voeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de tankdop van uw Volkswagen Polo 4 is geblokkeerd en vervolgens hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de tankdop van mijn Volkswagen Polo 4 vast?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorzaak van uw tankdopprobleem op Volkswagen Polo 4. We zullen proberen de verschillende oorzaken van een blokkering hiervan te beschrijven.

Tankdop met opbergvak vast op mijn Volkswagen Polo 4

Als uw auto is uitgerust met een tankdop met slot, komt u in de moeilijkste situatie, omdat de sloten van deze doppen word gegrepen door de tijd en voorkomen dat u toegang krijgt tot de ingang van uw tank. Ook kan het zijn dat het slot van uw tank verdraaid is en niet meer reageert op de sleutel van uw Volkswagen Polo 4.

Conventionele tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo 4

Tweede reden, en de minst gecompliceerde, in het geval van een klassieke tankdop die geen slot heeft en meestal wordt beschermd door een gesloten brandstofdeur, als u blokkeringsproblemen heeft op dit soort dop, wordt dit vaak alleen veroorzaakt door een dop die niet in de as is gesloten en de schroefdraad van de laatste is daardoor geblokkeerd.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 5 ?

<2>Hoe ontgrendel ik de tankdop op mijn Volkswagen Polo 4?

In het tweede deel van onze inhoud zullen we proberen u de verschillende oplossingen te geven om van uw inhoud af te komen tankdop vast op uw Volkswagen Polo 4 en laat u benzine in uw auto doen. Als u het slachtoffer bent van een geblokkeerde brandstofafscheider op uw Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om deze te ontgrendelen.

Gebruik een anti-vastloopmiddel om uw tankdop van uw Volkswagen Polo 4 . te ontgrendelen

Eerste alternatief en degene waar je het eerst over moet nadenken. Je hebt de mogelijkheid om maak uw vastzittende tankdop los, om dit te bereiken, moet u een WD40-product van het anti-seize-type gebruiken om de cilinder van uw dop te smeren. Aarzel niet om wat toe te voegen en wacht enkele minuten totdat het effect heeft en probeer opnieuw de tankdop van uw Volkswagen Polo 4 te openen. Als het niet werkt, herhaal dan de behandeling en laat het wat langer werken.

Gebruik de duplicaatsleutel om het brandstoftankslot van uw Volkswagen Polo 4 . te ontgrendelen

Als tweede optie kunt u proberen uw reservesleutel te gebruiken, die vaak veel minder wordt gebruikt, waardoor het slot op de tankdop van uw Volkswagen Polo 4 gemakkelijker kan worden ontgrendeld. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar in sommige gevallen komt het allemaal neer op klein details. Hoe dan ook, als je erin geslaagd bent om je tank te openen, raden we je aan een nieuwe tankdop te kopen om te voorkomen dat je opnieuw in dit scenario vast komt te zitten.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 6, wat te doen ?

Schud de sleutel terwijl u de tank van uw Volkswagen Polo 4 . probeert te openen

Eindelijk, laatste alternatief, je kunt proberen speel de sleutel in het slot van de tankdop van uw Volkswagen Polo 4 om het openen te vergemakkelijken ervan. In werkelijkheid, als de cilinder een beetje vastzit of kapot is, zal hij sneller ontgrendelen door de sleutel in verschillende assen te bewegen terwijl u hem probeert te draaien.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector