Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 5, wat te doen?

Sommige zorgen over onze auto’s lijken onbelangrijk, maar kunnen hinderlijk zijn, zoals een raam dat niet meer naar beneden gaat. Anderen, zelfs als ze niet ernstig zijn, zullen u beletten uw auto op de gebruikelijke manier te gebruiken, zoals een lekke band of een de tankdop van uw Volkswagen Polo 5 zit vast. U zult uw tank niet meer kunnen vullen en dus op den duur uw auto niet meer kunnen gebruiken. Het is precies voor dit doel dat we deze inhoud hebben geschreven en gepubliceerd om u te helpen een snelle oplossing voor uw tankdopprobleem te vinden, zodat u uw auto normaal kunt gebruiken. Om dit uit te voeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de tankdop van uw Volkswagen Polo 5 is geblokkeerd en vervolgens hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de tankdop van mijn Volkswagen Polo 5 vast?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorzaak van uw tankdopprobleem op Volkswagen Polo 5. We zullen proberen u de verschillende triggers van een blokkering hiervan te vertellen.

Tankdop met opbergvak vast op mijn Volkswagen Polo 5

Als uw auto is uitgerust met een tankdop met slot, komt u in het moeilijkste scenario, omdat de sloten van deze doppen word gegrepen door de tijd en voorkomen dat u toegang krijgt tot de ingang van uw tank. Ook kan het zijn dat het slot van uw tank verdraaid is en niet meer reageert op de sleutel van uw Volkswagen Polo 5.

Conventionele tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo 5

Tweede reden, en de eenvoudigste, in het geval van een klassieke tankdop die geen slot heeft en over het algemeen wordt beschermd door een gesloten brandstofdeur, als u problemen heeft met het blokkeren van dit type dop, is deze vaak alleen aangesloten op een dop die niet in de as is gesloten en de schroefdraad van de laatste is daardoor geblokkeerd.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 8 van binnenuit?

<2>Hoe ontgrendel ik de tankdop op mijn Volkswagen Polo 5?

Tweede deel van onze inhoud, we zullen proberen u de verschillende mogelijkheden te geven om van uw inhoud af te komen tankdop vast op uw Volkswagen Polo 5 en kunt u benzine in uw auto tanken. Als u het slachtoffer bent van een geblokkeerde brandstofafscheider op uw Volkswagen Polo 5, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om deze te ontgrendelen.

Gebruik een anti-vastloopmiddel om uw tankdop van uw Volkswagen Polo 5 . te ontgrendelen

Eerste alternatief en degene die u als eerste moet overwegen. Je hebt de mogelijkheid om maak uw vastzittende tankdop los, om dit te doen, moet u een WD40-product van het anti-seize-type gebruiken om de cilinder van uw dop te smeren. Wees niet terughoudend om wat in hoeveelheid toe te voegen en wacht een paar minuten totdat het effect heeft, en probeer opnieuw de tankdop van uw Volkswagen Polo 5 te openen. Als het niet werkt, herhaalt u het proces en laat u het werken langer.

Gebruik de duplicaatsleutel om het brandstoftankslot van uw Volkswagen Polo 5 . te ontgrendelen

Als tweede alternatief kunt u proberen uw reservesleutel te gebruiken, die meestal veel minder wordt gebruikt, waardoor het slot op de tankdop van uw Volkswagen Polo 5 gemakkelijker kan worden ontgrendeld. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in sommige gevallen komt het allemaal tot in kleine details. Hoe het ook zij, als je erin geslaagd bent om je tank te openen, raden we je aan om een ​​nieuwe tankdop te kopen om te voorkomen dat je opnieuw in deze omstandigheid vast komt te zitten.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Polo 3 installeren?

Schud de sleutel terwijl u de tank van uw Volkswagen Polo 5 . probeert te openen

Eindelijk, laatste optie, die je kunt proberen speel de sleutel in het slot van de tankdop van uw Volkswagen Polo 5 om het openen te vergemakkelijken ervan. Als de cilinder een beetje vastzit of wordt vernietigd, wordt hij zelfs sneller ontgrendeld door de sleutel in verschillende assen te bewegen terwijl u hem probeert te draaien.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector