Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat te doen?

Sommige mankementen aan onze auto’s lijken onbelangrijk maar kunnen vervelend zijn, zoals een ruit die niet meer naar beneden gaat. Anderen, zelfs als ze niet kritiek zijn, zullen u ervan weerhouden uw auto op een gewone manier te gebruiken, zoals een lekke band of de tankdop van uw Volkswagen Polo 6 zit vast. U kunt uw tank niet meer vullen en daardoor vroeg of laat geen gebruik meer maken van uw auto. Het is precies om deze eenvoudige reden dat we deze inhoudspagina hebben geschreven en gepubliceerd om u in staat te stellen een snelle oplossing voor uw tankdopprobleem te vinden, zodat u uw auto normaal kunt gebruiken. Om dit te bereiken, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de tankdop van uw Volkswagen Polo 6 is geblokkeerd en vervolgens hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de tankdop van mijn Volkswagen Polo 6 vast?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de oorzaak van uw tankdopprobleem op Volkswagen Polo 6. We zullen proberen u de verschillende motieven van een blokkering hiervan te laten zien.

Tankdop met opbergvak vast op mijn Volkswagen Polo 6

Als uw auto is uitgerust met een tankdop met slot, verkeert u in de meest delicate staat, omdat de sloten van deze doppen word gegrepen door de tijd en beperk u de toegang tot uw tank. Het is ook mogelijk dat het slot van uw tank verdraaid is en niet meer reageert op de sleutel van uw Volkswagen Polo 6.

Conventionele tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo 6

Tweede reden, en de meest fundamentele, in het geval van een klassieke tankdop die geen slot heeft en over het algemeen wordt beschermd door een gesloten brandstofdeur, als u blokkeringsproblemen hebt op dit soort dop, is deze meestal alleen aangesloten op een dop die niet in de as is gesloten en de schroefdraad van de laatste is daardoor geblokkeerd.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 8 ombouwen tot een 5-zits?

<2>Hoe ontgrendel ik de tankdop op mijn Volkswagen Polo 6?

Tweede deel van onze inhoudspagina, we zullen proberen u de verschillende oplossingen te geven om van uw af te komen tankdop vast op uw Volkswagen Polo 6 en kunt u benzine in uw auto tanken. Als u last heeft van een geblokkeerde brandstofvanger op uw Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om door onze inhoudspagina over dit onderwerp te bladeren om deze te ontgrendelen.

Gebruik een anti-vastloopmiddel om uw tankdop van uw Volkswagen Polo 6 . te ontgrendelen

Eerste alternatief en degene waar je het eerst over moet nadenken. Je hebt de mogelijkheid om maak uw vastzittende tankdop los, om dit te bereiken, moet u een WD40-product van het anti-seize-type gebruiken om de cilinder van uw dop te smeren. Aarzel niet om wat in hoeveelheid toe te voegen en wacht enkele minuten totdat het effect heeft, en probeer opnieuw de tankdop van uw Volkswagen Polo 6 te openen. Als het niet werkt, herhaal dan de procedure en laat het langer werken punt uit.

Gebruik de duplicaatsleutel om het brandstoftankslot van uw Volkswagen Polo 6 . te ontgrendelen

Als tweede optie kunt u proberen uw reservesleutel te gebruiken, die normaal gesproken veel minder wordt gebruikt, waardoor het slot op de tankdop van uw Volkswagen Polo 6 gemakkelijker kan worden ontgrendeld. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in bepaalde gevallen komt het allemaal neer op klein details. Hoe dan ook, als je je tank hebt kunnen openen, raden we je aan een nieuwe tankdop te kopen om te voorkomen dat je opnieuw in deze omstandigheid vast komt te zitten.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Polo 6 ?

Schud de sleutel terwijl u de tank van uw Volkswagen Polo 6 . probeert te openen

Eindelijk, laatste oplossing, die je kunt proberen speel de sleutel in het slot van de tankdop van uw Volkswagen Polo 6 om het openen te vergemakkelijken ervan. Als de cilinder een beetje vastzit of wordt vernietigd, wordt hij zelfs met minder moeite ontgrendeld door de sleutel in verschillende assen tegelijkertijd te bewegen terwijl u hem probeert te draaien.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 6 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 6 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector