Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 8, wat te doen?

Sommige problemen aan onze voertuigen lijken onbelangrijk, maar kunnen frustrerend zijn, zoals een raam dat niet meer naar beneden gaat. Anderen, of ze nu wel of niet belangrijk zijn, zullen u ervan weerhouden uw auto op een normale manier te gebruiken, zoals een lekke band of het hebben van de tankdop van uw Volkswagen Polo 8 zit vast. Het lukt u niet meer om uw tank te vullen en daardoor op den duur uw motorrijtuig niet meer te kunnen gebruiken. Precies om deze reden hebben we deze inhoud geschreven om u in staat te stellen snel een antwoord op uw tankdopprobleem te vinden, zodat u uw auto normaal kunt gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de tankdop van uw Volkswagen Polo 8 is geblokkeerd en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de tankdop van mijn Volkswagen Polo 8 vast?

Dus laten we onze inhoud beginnen de oorzaak van uw tankdopprobleem op Volkswagen Polo 8. We zullen proberen u de verschillende motieven van een blokkering hiervan te laten zien.

Tankdop met opbergvak vast op mijn Volkswagen Polo 8

In het geval dat uw auto is uitgerust met een tankdop met slot, komt u in het moeilijkste scenario, omdat de sloten van deze doppen kunnen word gegrepen door de tijd en voorkomen dat u toegang krijgt tot de ingang van uw tank. Ook kan het zijn dat het slot van uw tank verdraaid is en niet meer reageert op de sleutel van uw Volkswagen Polo 8.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat te doen?

Conventionele tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo 8

Tweede geval, en het eenvoudigste, in het geval van een klassieke tankdop die geen slot heeft en meestal wordt beschermd door een gesloten brandstofdeur, als je blokkeringsproblemen hebt op dit soort dop, wordt dit meestal alleen veroorzaakt door een dop die niet in de as is gesloten en de schroefdraad van de laatste is daardoor geblokkeerd.

<2>Hoe ontgrendel ik de tankdop op mijn Volkswagen Polo 8?

Tweede deel van onze inhoud, we zullen proberen u de verschillende oplossingen te geven om van uw inhoud af te komen tankdop vast op uw Volkswagen Polo 8 en u in staat stellen om benzine in uw auto te tanken. Als u een geblokkeerde brandstofafscheider op uw Volkswagen Polo 8 tegenkomt, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om deze te ontgrendelen.

Gebruik een anti-vastloopmiddel om uw tankdop van uw Volkswagen Polo 8 . te ontgrendelen

Eerste oplossing en degene waar u eerst over moet nadenken. Je hebt de mogelijkheid om maak uw vastzittende tankdop los, om dit uit te voeren, moet u een WD40-product van het anti-seize-type gebruiken om de cilinder van uw dop te smeren. Wees niet terughoudend om wat in hoeveelheid toe te voegen en wacht enkele minuten voordat het effect heeft, en probeer opnieuw de tankdop van uw Volkswagen Polo 8 te openen. Als het niet werkt, herhaal dan de behandeling en laat het een beetje werken langer.

Gebruik de duplicaatsleutel om het brandstoftankslot van uw Volkswagen Polo 8 . te ontgrendelen

Als tweede optie kunt u proberen uw reservesleutel te gebruiken, die vaak veel minder wordt gebruikt, waardoor het slot op de tankdop van uw Volkswagen Polo 8 gemakkelijker kan worden ontgrendeld. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar soms draait het allemaal om kleine details. Hoe dan ook, als je je tank hebt kunnen openen, raden we je aan om een ​​nieuwe tankdop te kopen om te voorkomen dat je weer in deze staat vast komt te zitten.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Volkswagen Polo, wat te doen?

Schud de sleutel terwijl u de tank van uw Volkswagen Polo 8 . probeert te openen

Om te eindigen, laatste optie, die je kunt proberen speel de sleutel in het slot van de tankdop van uw Volkswagen Polo 8 om het openen te vergemakkelijken ervan. Inderdaad, als de cilinder een beetje vastzit of beschadigd is, zal hij sneller ontgrendelen door de sleutel in verschillende assen te bewegen terwijl u hem probeert te draaien.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector