Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo, wat te doen?

Sommige problemen op onze voertuigen lijken onbelangrijk, maar kunnen frustrerend zijn, zoals een raam dat niet meer naar beneden gaat. Anderen, zelfs als ze niet kritisch zijn, zullen u ervan weerhouden uw auto op de gebruikelijke manier te gebruiken, zoals een lekke band of de tankdop van uw Volkswagen Polo zit vast. U zult niet langer de capaciteit hebben om uw tank te vullen en dus eindelijk uw voertuig niet kunnen gebruiken. Precies voor dit doel hebben we dit document geschreven om u in staat te stellen snel een oplossing te vinden voor uw tankdopproblemen, zodat u uw auto normaal kunt gebruiken. Om dit te doen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de tankdop van uw Volkswagen Polo is geblokkeerd en vervolgens hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de tankdop van mijn Volkswagen Polo vast?

Dus laten we ons document beginnen met de oorsprong van uw tankdopprobleem op Volkswagen Polo. We zullen proberen u de verschillende oorzaken van een blokkering hiervan te laten zien.

Tankdop met locker vast op mijn Volkswagen Polo

In het geval dat uw auto is uitgerust met een tankdop met slot, komt u in het meest lastige scenario, omdat de sloten van deze doppen kunnen word gegrepen door de tijd en beperk u de toegang tot de ingang van uw tank. Het is ook goed mogelijk dat het slot van uw tank is verdraaid en niet meer reageert op de sleutel van uw Volkswagen Polo.

Conventionele tankdop zit vast op mijn Volkswagen Polo

Tweede reden, en de meest eenvoudige, in het geval van een klassieke tankdop die geen slot heeft en meestal wordt beschermd door een gesloten brandstofdeur, als je blokkeerproblemen hebt met dit soort dop, is deze meestal alleen verbonden met een dop die niet in de as is gesloten en de schroefdraad van de laatste is daardoor geblokkeerd.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

<2> Hoe ontgrendel ik de tankdop op mijn Volkswagen Polo?

In het tweede deel van ons document zullen we proberen u de verschillende oplossingen te geven om van uw probleem af te komen tankdop zit vast op uw Volkswagen Polo en stelt u in staat benzine in uw auto te doen. Bent u het slachtoffer van een op uw Volkswagen Polo geblokkeerde brandstofafscheider, aarzel dan niet om ons document over dit onderwerp te bekijken om het te ontgrendelen.

Gebruik een anti-vastloopmiddel om uw tankdop van uw Volkswagen Polo te ontgrendelen

Eerste alternatief en degene die je als eerste moet overwegen. Je hebt de mogelijkheid om maak uw vastzittende tankdop los, om dit te doen, moet u een WD40-product tegen vastlopen gebruiken om de cilinder van uw dop te smeren. Aarzel niet om er wat in te vullen en wacht een paar momenten totdat het effect heeft, en probeer nogmaals de tankdop van uw Volkswagen Polo te openen. Als het niet werkt, herhaalt u de behandeling en laat u deze langer inwerken.

Gebruik de dubbele sleutel om het brandstoftankslot van uw Volkswagen Polo te ontgrendelen

Als tweede alternatief kunt u proberen uw reservesleutel te gebruiken, die vaak veel minder wordt gebruikt, zou het slot op de tankdop van uw Volkswagen Polo gemakkelijker moeten ontgrendelen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar af en toe komt het allemaal neer op kleine details. Als het je in ieder geval is gelukt om je tank te openen, raden we je aan om een ​​nieuwe tankdop te kopen om te voorkomen dat je opnieuw in deze situatie vastloopt.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 5?

Schud de sleutel terwijl je de tank van je Volkswagen Polo probeert te openen

Eindelijk, laatste alternatief, je kunt proberen speel de sleutel in het slot van de tankdop van uw Volkswagen Polo om het openen te vergemakkelijken ervan. Inderdaad, als de cilinder een beetje vastzit of kapot is, zal hij met minder inspanning ontgrendelen door de sleutel tegelijkertijd in verschillende assen te bewegen terwijl u hem probeert te draaien.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector