Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Volkswagen Rabbit, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men van een aanzienlijk volume aan transport op de meeste moderne voertuigen. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Volkswagen Rabbit is een grote en zeer waardevolle ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van je Volkswagen Rabbit vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar misschien vindt u dit artikel nuttig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Rabbit te openen.

Achterklepslot Volkswagen Konijn zit vast, waarom?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud de bronnen van een Volkswagen Konijn koffer die vast komt te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen gaat het om dezelfde problemen.

Volkswagen Konijn kofferbak slot aansluitdraden doorgesneden

Eerste oorzaak voor een kofferbak geplakt op Volkswagen Rabbit. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door geweld of door schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk zijn gekoppeld aan een vergelijkbare kabelboom. Als je deze twee problemen hebt en je lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Rabbit als je niet weet hoe je de staat moet controleren), dan is de kans groot dat de de achterklep van uw Volkswagen Rabbit is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Volkswagen Konijn koffer beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Konijn, dat is de oorzaak van uw probleem . In feite is het mogelijk dat het op lange termijn geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dat geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Volkswagen Rabbit dat niet meer accelereert

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Rabbit-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem meestal al vastgesteld. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Rabbit openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Volkswagen Rabbit , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Volkswagen Rabbit openen met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Volkswagen Rabbit is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . Het is duidelijk dat niet iedereen het weet, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Volkswagen Rabbit te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Volkswagen Konijn met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Volkswagen Rabbit is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Volkswagen Rabbit schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde romp opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Volkswagen Rabbit inklappen?

Open de geblokkeerde achterklep Volkswagen Rabbit en probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Eindelijk, laatste mogelijkheid, het is mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Rabbit is geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan u om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van uw motorvoertuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Volkswagen Rabbit niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze Volkswagen Rabbit-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector