Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Volkswagen Routan, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente auto’s. Of je nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van je Volkswagen Routan is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Routan vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoudspagina handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe je de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Routan kunt openen.

Achterklepslot Volkswagen Routan vastgelopen, waarom?

Dus laten we onze richtlijn beginnen de bronnen van een Volkswagen Routan kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde complicaties gaat.

Volkswagen Routan kofferbak slot aansluitdraden doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak vast op Volkswagen Routan. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door kracht of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook complicaties met uw achterlichten veroorzaken, die kunnen worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Routan als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Routan is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Volkswagen Routan kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Routan, dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na een tijdje geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dat geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Volkswagen Routan?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Routan kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem meestal al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Routan openen?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Volkswagen Routan , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Het openen van een vastzittende kofferbak Volkswagen Routan met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Volkswagen Routan is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In werkelijkheid weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Volkswagen Routan te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Volkswagen Routan met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Volkswagen Routan is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, vanuit uw auto, ontvetter gebruiken om het slot van uw Volkswagen Routan schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Volkswagen Routan vervangen?

Open de geblokkeerde Volkswagen Routan achterklep, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Routan wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Volkswagen Routan niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector