Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Volkswagen Tiguan, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, is men verheugd te genieten van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente voertuigen. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Volkswagen Tiguan is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Volkswagen Tiguan vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u vindt dit artikel wellicht handig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe je de vastzittende kofferbak van een Volkswagen Tiguan kunt openen.

Achterklepslot Volkswagen Tiguan vastgelopen, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen de wortels van een Volkswagen Tiguan kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde complicaties zijn waar het om gaat.

Volkswagen Tiguan kofferbak slot aansluitdraden doorgesneden

Eerste oorzaak voor een kofferbak geplakt op Volkswagen Tiguan. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door geweld zijn doorgesneden of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die mogelijk worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Tiguan als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Tiguan is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Volkswagen Tiguan kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Tiguan, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kunnen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Volkswagen Tiguan uitschakelen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Volkswagen Tiguan kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorsprong van de kwestie in de meeste gevallen al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Volkswagen Tiguan openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a hebben ontdekt kofferbak vast op Volkswagen Tiguan , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Het openen van een vastzittende kofferbak Volkswagen Tiguan met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Volkswagen Tiguan volledig geblokkeerd, is de externe handgreep beschadigd of heeft u een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Volkswagen Tiguan te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Volkswagen Tiguan met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Volkswagen Tiguan is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, vanuit je auto, gebruik een ontvetter om schoon te maken en het slot van je Volkswagen Tiguan te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde stam opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Volkswagen Tiguan die tijdens het rijden sterft

Open de geblokkeerde achterklep Volkswagen Tiguan en probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Volkswagen Tiguan is geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Volkswagen Tiguan niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector