Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Versnellingspooktrillingen op Volkswagen Polo?

Ongeacht of u een nieuw of oud voertuig heeft, de wens om het in goede staat te houden is hetzelfde. Dus als er iets misgaat, gedragen we ons allemaal op dezelfde manier en maken we ons daar zorgen over. En vooral als het gaat om de verzending, kun je jezelf al voorstellen met een enorme rekening. Als de versnellingspook van uw Volkswagen Polo shakes, je bent op de juiste pagina, want in dit artikel zullen we proberen je angsten uit te wissen en je in het begin laten zien waarom de versnellingspook van je Volkswagen Polo kan trillen, en ten tweede wat je moet doen om hiervan af te komen kwestie.

Waarom schudt de versnellingshendel van mijn Volkswagen Polo?

Dus laten we de inhoud van dit artikel beginnen met de wortels van een versnellingspook die schudt op Volkswagen Polozijn er twee verschillende gevallen, hier zijn ze:

Versnellingshendel op Volkswagen Polo schudden in neutraal

Allereerst is dat waarschijnlijk je versnellingspook trilt alleen als je in neutraal staatof je koppelingspedaal wordt ingedrukt en als je gas geeft, verdwijnt dit gevoel. Dit is het meest bekende geval. De bron van dit probleem is vrij eenvoudig, het gebeurt vaak op oude auto’s of voertuigen die veel hebben gereden. In werkelijkheid worden componenten zoals de ophangingen of stille blokken mettertijd zwaar belast en verliezen ze hun eigenschappen als vibratiereductoren. In het geval dat de pookknop trilt bij het starten of stoppen op uw Volkswagen Polo, is dit zeer waarschijnlijk motor- of versnellingsbakblokken die dood zijn. In feite is hun rol het verminderen en absorberen van alle koppelingen en schudden van de motor en versnellingsbak. Als deze kapot zijn, zullen deze trillingen gevolgen hebben voor andere auto-onderdelen zoals bijvoorbeeld de versnellingspook van uw Volkswagen Polo.

Versnellingshendel op Volkswagen Polo die trilt tijdens het accelereren

Het tweede geval van a snelheidshendel die veel schudt op Volkswagen Polo en een beetje minder bekend. In de meeste gevallen zou de stijging van het motortoerental deze trillingen moeten afzwakken. Als in uw situatie wanneer u deze shake versnelt, deze niet lager of slechter wordt, moet u deze sneller repareren. Hoewel moeilijker vast te stellen, zijn er verschillende auto-onderdelen die de oorzaak kunnen zijn van de trillingen in het schakelen van uw Volkswagen Polo:

  • Versleten versnellingsbaklagers, die overmatige trillingen veroorzaken
  • Een abnormaal toneelstuk in de cardanusringen.
  • Een excentrische koppeling of andere onderdelen die niet goed zijn uitgelijnd vanwege een reparatie aan uw motor
Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Wat als de versnellingspook van mijn Volkswagen Polo schudt?

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, nu u het hebt vastgesteld de oorzaak van de versnellingspook die trilt op uw Volkswagen Polo je moet de dingen weer normaal maken om het te stoppen.

Als u zich in het geval bevindt dat het alleen in rust trilt, is het goedkoop om dit probleem te repareren. Nadat je hebt onderzocht welke stille blokken tot deze vibratie leidden, zul je dat ook moeten doen vervang de motorsteunen of de versnellingsbaksteunen . Deze bewerking kan worden uitgevoerd, ongeacht of u wat gereedschap en wat mechanische basiservaring hebt.

Om te eindigen, als je in het geval bent waar je versnellingspook trilt wanneer je accelereert met je Volkswagen Polo, er is maar één behandeling, namelijk ga naar je monteur. Wachten is in feite geen goede oplossing omdat u het risico loopt andere elementen te schaden, en het is erg ingewikkeld om een ​​nauwkeurige en volledige analyse te overwegen zonder enige hulp. Uw automonteur kan uw probleem het beste op de juiste manier oplossen.

Als u na onderzoek of vervanging nog steeds de indruk heeft dat de motor van uw Volkswagen Polo nog steeds trilt, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over dit onderwerp te bekijken om van uw probleem af te komen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector