Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Versnellingsvibraties op Volkswagen Rabbit, wat te doen?

Geconfronteerd met problemen op uw auto is buitengewoon vervelend, bovendien moet u, naast de financiële last die deze problemen met zich meebrengen, de tijd die verloren gaat met een niet-functionerende Volkswagen Rabbit en de tijd die nodig is om de storing vast te stellen en te repareren, optellen. Desalniettemin zijn sommige problemen minder ernstig dan andere, wat niet wil zeggen dat ze ons geen zorgen baren. In dit artikel gaan we kijken naar een probleem waar de meesten van ons last van hebben trillingen bij acceleratie op Volkswagen Rabbit. Dit probleem kan vaak moeilijk waar te nemen zijn, maar het moet worden aangepakt. We zullen daarom onze richtlijn beginnen met de oorsprong van deze trillingen op Volkswagen Rabbit, en dan met de oplossingen die je hebt om deze trillingen te verminderen of te stoppen.

Waarom maakt mijn Volkswagen Rabbit trillingen tijdens het accelereren?

Dus laten we beginnen met onze richtlijn met de oorsprong van deze vorm van probleem met uw auto. Je moet al weten dat een motor, zeker als hij oud is of als er veel mee is gereden, van nature kan trillen zonder dat er een probleem achter zit. Grote dieselmotoren, vooral die met veel koppel, kunnen dit gevoel oproepen, zowel bij stationair draaien als bij accelereren.

Ik voel alleen trillingen op mijn Volkswagen Rabbit tijdens het accelereren

Laten we in deze richtlijn de meest interessante case voor ons nemen. Het simpele feit dat je begint te voelen trillen op uw Volkswagen Rabbit tijdens uw acceleratiefasen, in dit scenario zul je de staat van sommige elementen moeten controleren omdat een groot aantal elementen aan het beginpunt van deze trillingen kunnen zijn en zelfs als je pech hebt, is een mix van meerdere van hen ook mogelijk, hier is de lijst van auto-onderdelen die kunnen worden betrokken.

 • Turbo: Als de turbo van uw Volkswagen Rabbit defect is, kan dit trillingen veroorzaken die u zult voelen wanneer u accelereert op het moment dat deze wordt geactiveerd.
 • De turbodruksensor: deze sensor regelt de druk die wordt uitgeoefend in de turbo van uw auto, als deze niet werkt, kan dit het gedrag van uw turbo belemmeren en trillingen veroorzaken die u mogelijk gaat voelen tijdens het accelereren van uw Volkswagen Rabbit.

  .

 • Als de turbo wordt doorboord of beschadigd, zal het eindresultaat hetzelfde zijn, zal de voeding van uw turbo worden verstoord en ook het gedrag ervan. Zorg ervoor dat u hun staat visueel controleert.
Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volkswagen Rabbit, wat moet ik doen?

Ik voel trillingen op mijn Volkswagen Rabbit bij accelereren en vertragen

We zullen ons nu concentreren op het scenario waarbij u trillingen op uw Volkswagen Rabbit gaat voelen wanneer u accelereert, maar ook wanneer u stationair draait. Als u alleen trillingen voelt wanneer u stationair draait op uw Volkswagen Rabbit, raadpleeg dan onze richtlijn over dit probleem om uw probleem te verhelpen. Als u zich daarentegen realiseert dat uw Volkswagen Rabbit trilt tijdens het accelereren, maar ook wanneer deze is gestopt, volgt hier de lijst met componenten om te controleren:

 • EGR-klep: In werkelijkheid kan deze klep, die de retour van uitlaatgassen voor vervuilingsnormen beheert, vuil worden en de afvoer van uitlaatgassen verstoren, wat Volkswagen Rabbit kan laten trillen bij het accelereren maar ook bij het stoppen.
 • Injectoren: Uw injectoren die de stroom van het brandstof / luchtmengsel regelen, kunnen vuil of beschadigd zijn, waardoor de verkeerde hoeveelheid mengsel naar buiten komt en daardoor uw motorblok niet goed werkt, het is zelfs mogelijk dat een of meer van uw cilinders niet correct werkt.
 • Brandstoffilter: net als de injectoren, als het filter verstopt is, zal het de brandstof niet correct laten passeren en daarom de prestaties van uw Volkswagen Rabbit verstoren, tot het punt dat dit leidt tot trillingen tijdens het accelereren.

Dit zijn de belangrijkste oorzaken van a Volkswagen konijn dat vibreert bij acceleratie

Wat kan ik doen om de trillingen te stoppen wanneer ik gas geef op mijn Volkswagen Rabbit? Wat kan ik doen?

Ten slotte zullen we u in deze laatste sectie de antwoorden vertellen die voor u beschikbaar zijn om deze trillingen op uw auto te genezen wanneer u accelereert. Dit is de beste houding die u moet aannemen in overeenstemming met het deel dat wordt beïnvloed:

 • Turbo: als uw turbo al deze trillingen start wanneer u uw Volkswagen Rabbit versnelt, is het goed voor u om alle auto-onderdelen die ermee verbonden zijn te regelen, omdat het vervangen van een complete turbo een groot budget is en in de meeste gevallen komt het probleem niet direct van de turbo. Kijk dus zeker eens naar je turbodruksensor, uw debietmeter, de EGR-klep en de slangen van uw turbo. Anders brengt u uw Volkswagen Rabbit naar uw garage.
 • EGR-klep: De EGR-klep heeft het voordeel dat hij vaak gemakkelijk toegankelijk is en gemakkelijk uit elkaar te halen / te reinigen is. Je kunt er altijd even naar kijken en schoonmaken, zie hiervoor onze richtlijn over het reinigen van de EGR klep van een Volkswagen Rabbit.
 • Injectoren: Injectoren zijn zeer kwetsbare auto-onderdelen en een paar schadelijke deeltjes zijn mogelijk voldoende om hun prestaties te verstoren. Gebruik een brandstofadditief om de injectoren eenvoudig schoon te maken, als dit niet genoeg is, moet u naar een professional gaan.
 • Brandstoffilter: Als dit het brandstoffilter is, vervang het dan gewoon. Een brandstoffilter reinigt zichzelf niet, dus als het verstopt is, zul je het in principe moeten vervangen door een nieuw exemplaar.
Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Rabbit?

Nu heb je alle informatie die je nodig hebt om de oorsprong van de trillingen bij acceleratie op uw Volkswagen Rabbit. Als u bepaalde handelingen niet kunt uitvoeren, aarzel dan niet om naar uw automonteur te gaan.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector