Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Golf 6 motor rammelt als hij koud is

Het is waarschijnlijk vervelend om geconfronteerd te worden met constante geluiden van uw auto, een motorvoertuig is zo uitgebreid dat het over het algemeen moeilijk is om de bron te achterhalen en zelfs nog ingewikkelder om het onderdeel te vinden dat het veroorzaakt. Mocht u ook al eerder een koud motorgeluid zijn tegengekomen op uw Volkswagen Golf 6, dan kunnen wij u uiteraard helpen. Ons team heeft inderdaad de beslissing genomen om deze inhoud samen te stellen om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Golf 6. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Golf 6 rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Golf 6 koude rammeltjes genereert, vooral bij het starten en die daarna snel stopt, is het mogelijk dat uw motorsmering defect is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan beschadigd raken en daarom kan het even duren voordat de olie omhoog komt als deze nog erg dik is. Als dit bij u het geval is, moet de motor die uw Volkswagen Golf 6 dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze plaatsvindt, controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Golf 6 rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere optie die een motor kan rechtvaardigen die koud rammelt op uw Volkswagen Golf 6, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet de beste was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op basis van hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de door de fabrikant geadviseerde olie, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Golf 6, aarzel niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Golf 6?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Golf 6 oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo moeilijk starten als het koud is, het kan zijn dat uw Volkswagen Golf 6 gloeibougies aan het einde van hun levensduur zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet warm wordt en veroorzaakt sterkere rammels op een Volkswagen Golf 6-motor, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals zij allemaal. Hier hebben we u uitgelegd wat de belangrijkste oorzaken zijn van een koude motor in een auto. Aarzel niet om onze pagina over uw auto te raadplegen voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw auto.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Golf 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Golf 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector