Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Golf 6 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken was het duidelijk dat auto’s aan de beweging zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Golf 6 ingebouwd kon worden, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Niettemin brengt dit een specifiek comfort met zich mee, met technologie komt ook de bezorgdheid. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Golf 6. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw motorvoertuig en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Volkswagen Golf 6 , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Golf 6

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Golf 6 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de fabrikant en niet op die gekocht in autocentra. Op deze website vindt u een overzicht van de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen ingebouwd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig vanwege het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Volkswagen Golf 5 DIE in de slappe modus gaat

.

Volkswagen Golf 6 Touchscreen-problemen

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Golf 6 niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de aanraakschermen van uw motorvoertuig vast te stellen. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Golf 6 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat waarschijnlijk een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Golf 6 gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Golf 6 . te corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Golf 6 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Golf 6 updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Golf 6 gaat zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Golf 3 vervangen?

Voor meer tips over de Volkswagen Golf 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Golf 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector