Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Golf 7 motor rammelt als hij koud is

Regelmatige geluiden in uw auto tegenkomen, zal waarschijnlijk verontrustend zijn, een voertuig is zo ingewikkeld dat het meestal ingewikkeld is om de bron te vinden en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat het drijft. Ook als u eerder te maken heeft gehad met een koud motorgeluid op uw Volkswagen Golf 7, kunnen wij u zeker helpen. Ons team heeft er inderdaad voor gekozen om dit document te produceren om de belangrijkste motieven van een motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Golf 7. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege verkeerde olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Golf 7 rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Golf 7 koude rammeltjes genereert, vooral bij het starten en die daarna vrij snel wegtrekt, is het mogelijk dat uw motorsmering defect is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan kapot gaan en het kost daarom tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg stroperig is. Als dit uw situatie is, moet de motor die uw Volkswagen Golf 7 dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden, denk eraan om de staat van de motor te controleren.

Motor van mijn Volkswagen Golf 7 rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor kan rechtvaardigen die koud rammelt op uw Volkswagen Golf 7, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën qua viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, hoe hoger deze waarde hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie aanbevolen door de fabrikant, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Golf 7, aarzel dan niet om deze te verversen met de juiste olie.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Golf 2, wat te doen ?

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Golf 7 oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicatie beginnend als het koud is, kunnen uw Volkswagen Golf 7 gloeibougies aan het einde van hun leven zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de gekoppelde cilinder niet warm wordt en veroorzaakt een sterker geratel op een Volkswagen Golf 7-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat alleen een is erbij betrokken zoals zij allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste factoren onthuld van een motor die koud op een auto slaat. Aarzel niet om onze pagina die gespecialiseerd is in uw auto te raadplegen voor meer informatie over alle storingen met betrekking tot uw auto.

Voor meer tips over de Volkswagen Golf 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Golf 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector