Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Jetta die tijdens het rijden sterft

Als u een probleem heeft met uw Volkswagen Jetta en u kunt niet vaststellen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn alleen op deze website om u te helpen antwoorden op deze zorgen te vinden. Als in uw situatie uw Volkswagen Jetta stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Volkswagen Jetta zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden. Om dit te bereiken, zullen we nu een lijst maken van alle geïdentificeerde onderdelen en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volkswagen Jetta sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Jetta DAT AFSLUITEN RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u namelijk helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Volkswagen Jetta die tijdens het rijden sterft. Bestudeer alle delen die, indien gebroken, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. In feite heeft deze klep de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of door een «stil» rijden van uw Volkswagen Jetta. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Bekijk deze uitgebreide gids voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volkswagen Jetta uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische eenheid te controleren, of het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de meest gecompliceerde oorzaken om op te sporen … We raden u aan om te proberen een «verbrand» onderdeel voor de aardedraad te ontdekken, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker moeten doen neem contact op met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Volkswagen Jetta uitschakelen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Jetta te regelen. Als uw Volkswagen Jetta-motor onverwachts afslaat wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest voor de hand liggende triggers, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Jetta kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder ontdekt, maar in deze omstandigheid is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Jetta kunnen buiten dienst worden gesteld of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en uw Volkswagen Jetta triggeren om zich tijdens het rijden te ontdoen. Dit element, dat belangrijk is voor het starten van uw motorvoertuig, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Jetta bij normaal uitvallen niet normaal kan rijden.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste hoofdoorzaak van het stoppen van een Volkswagen Jetta tijdens het rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk om slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie in de batterij voorkomen dat uw Volkswagen Jetta loopt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motor kan aandrijven.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Jetta

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector