Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Jetta motor rammelt als het koud is

Het slachtoffer worden van regelmatige geluiden op uw auto zal waarschijnlijk vervelend zijn, een auto is zo complex dat het over het algemeen moeilijk is om de bron te lokaliseren en zelfs nog ingewikkelder om het onderdeel te vinden dat de oorzaak is. Als u ook al te maken heeft gehad met een koud motorgeluid op uw Volkswagen Jetta, kunnen we u zeker helpen. Ons team heeft zelfs besloten dit document te publiceren om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Volkswagen Jetta. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Jetta rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Jetta een koud ratelgeluid veroorzaakt, vooral bij het starten en dat lang daarna vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering de schuld is. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) worden beschadigd en daarom de tijd nemen om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, zou de motor die uw Volkswagen Jetta dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor normaal zal gebeuren, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Volkswagen Jetta die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor die koud ratelt op uw Volkswagen Jetta kan verklaren, is dat tijdens een olieverversing de olieselectie niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën op hun viscositeit, die we zullen vergelijken met de «W» -waarde, de hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is geselecteerd, is het mogelijk dat bij koude de smering die het toelaat niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, als uw motorklik sterk is of als het aanhoudt op uw Volkswagen Jetta, denk niet twee keer na om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de accu van mijn Volkswagen Jetta los?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Volkswagen Jetta vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo moeilijk beginnen wanneer het koud is, zijn het misschien uw Volkswagen Jetta-gloeibougies die aan het einde van hun levensduur zijn. In feite zal een dode bougie de gekoppelde cilinder ertoe brengen niet op te warmen en zal een sterker rammelen veroorzaken op een Volkswagen Jetta-motor, dus overweeg om de staat van uw bougies onafhankelijk te evalueren met behulp van een multimeter, het kan zijn dat er maar één betrokken is zoals ze allemaal. Hier hebben we voor u de belangrijkste motieven van een motor die koud op een auto slaat, op een rijtje gezet, denk niet twee keer na om onze gespecialiseerde pagina voor uw auto te bekijken voor meer informatie over alle storingen met betrekking tot uw auto.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Jetta in de categorie Volkswagen Jetta.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector