Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Lupo touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het forse gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s de beweging zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Lupo kon worden geïntegreerd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Hoewel dit een specifiek comfort met zich meebrengt, komen met technologie ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Lupo. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Volkswagen Lupo , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Lupo

Voordat we erachter kunnen komen waarom het touchscreen van uw Volkswagen Lupo niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de maker en niet die zijn gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een in uw motorvoertuig ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Stoel zit Volkswagen Lupo vast

.

Problemen met het touchscreen van Volkswagen Lupo

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Lupo niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties te onderscheiden die op de aanraakschermen van uw motorvoertuig bestaan. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Lupo gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Lupo gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Lupo te corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Lupo niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die u ervaart, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als het alleen uw gps is die afluistert, kunt u de gps van uw Volkswagen Lupo updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Lupo schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Lupo?

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Lupo wilt, ga dan naar onze Volkswagen Lupo-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector