Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Multivan motor rammelt als hij koud is

Het is waarschijnlijk verontrustend om geconfronteerd te worden met frequente geluiden van uw auto, een auto is zo complex dat het meestal lastig is om de bron te identificeren en zelfs nog ingewikkelder om het onderdeel te vinden dat hem aandrijft. Mocht u ook al een koud motorgeluid hebben ervaren op uw Volkswagen Multivan, dan kunnen wij u duidelijk ondersteunen. In werkelijkheid heeft onze redactie de beslissing genomen om deze inhoudspagina samen te stellen om de belangrijkste motieven van een te kunnen inspecteren motor die rammelt als hij koud is op uw Volkswagen Multivan. Eerst kijken we naar motoren die alleen rammelen bij het starten, dan vanwege ongeschikte olie en ten slotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Multivan rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Multivan koude rammeltjes maakt, vooral bij het starten en die snel daarna verdwijnen, is het mogelijk dat uw motorsmering defect is. In werkelijkheid kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en deze naar de bovenkant van de motor laat stijgen) beschadigd raken en het kost daarom tijd om de olie te laten rijzen als deze nog erg dik is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Volkswagen Multivan dichtslaat na enkele tientallen seconden weer normaal werken omdat de smering van de motor normaal zal plaatsvinden. Controleer de staat van de motor.

Motor van mijn Volkswagen Multivan die rammelt bij koude vanwege te vloeibare olie

Een andere optie die een motor die koud rammelt op uw Volkswagen Multivan kan rechtvaardigen, is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in werkelijkheid verschillen motoroliën qua viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de hoger deze waarde is hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude toestand niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, als uw motor sterk klikt of aanhoudt op uw Volkswagen Multivan, aarzel niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
De airco in mijn Volkswagen Multivan is niet meer koud

Motor die rammelt als hij koud is op mijn Volkswagen Multivan oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo moeilijk starten als het koud is, het kunnen uw Volkswagen Multivan gloeibougies zijn die aan het einde van hun levensduur zijn. In werkelijkheid zal een dode bougie ervoor zorgen dat de gekoppelde cilinder niet warm wordt en een sterker geratel op een Volkswagen Multivan-motor veroorzaken, dus denk erover na om de staat van uw bougies afzonderlijk te testen met een multimeter, het kan zijn dat er maar één is bezorgd zoals zij allemaal. Hier hebben we de belangrijkste redenen voor u opgesomd van een koude motor op een auto, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op onze pagina gewijd aan uw auto om meer informatie te vinden over alle storingen die verband houden met uw voertuig.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Multivan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector