Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Multivan touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Multivan kon worden ingebouwd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch geeft dit een specifiek comfort, met techniek komen ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Multivan. Om dit te doen, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een aanraakscherm in uw auto, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Volkswagen Multivan , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Multivan

Voordat we kunnen bekijken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Multivan niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de fabrikant en niet op die gekocht in autocentra. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een in uw auto ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Volkswagen Multivan?

.

Volkswagen Multivan touchscreen complicaties

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Multivan niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de touchscreens van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die je misschien tegenkomt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Multivan gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om dit probleem op te lossen
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Multivan gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Multivan op te lossen?

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Multivan niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Multivan updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Multivan schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Multivan dat blijft branden

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Multivan, ga dan naar onze categorie Volkswagen Multivan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector