Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Passat 8 touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s de trend zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Passat 8 ingebouwd kon worden, worden er sinds een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Niettemin brengt dit een specifiek comfort met zich mee, met technologie komt ook de bezorgdheid. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Passat 8. Om dit te doen, gaan we eerst de voordelen bekijken van het hebben van een touchscreen in uw auto, daarna de verschillende touchscreen complicaties op Volkswagen Passat 8 , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Passat 8

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Passat 8 niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen bekijken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de producent zijn meegeleverd en niet op die gekocht in autocentra. In dit artikel vind je een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in je auto zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Passat 7 ?

.

Volkswagen Passat 8 Touchscreen-complicaties

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Passat 8 niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto te identificeren. Er zijn niet 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Passat 8 gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende gevallen bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Passat 8 gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Passat 8 . te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van je Volkswagen Passat 8 niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug die je tegenkomt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Volkswagen Passat 8 updaten door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Passat 8 schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Passat 8 blijft branden

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector