Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen van Volkswagen Passat werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s mee zouden gaan in de trend. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Passat kon worden geïntegreerd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s voorgeladen met touchscreens. Toch zorgt dit voor een bepaald comfort, met techniek komen ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Volkswagen Passat. Om dit te doen, gaan we eerst de kenmerken ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Volkswagen Passat , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Passat

Voordat we kunnen bekijken waarom het touchscreen van uw Volkswagen Passat niet meer functioneert, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze uitrusting u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet op die gekocht in autocentra. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een in uw motorvoertuig ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Problemen met touchscreen Volkswagen Passat

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Passat niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk tegenkomt:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Passat gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale gevallen van een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Passat gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Passat te repareren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Passat niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die u doormaakt, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen je GPS afluistert, kun je de GPS van je Volkswagen Passat updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Passat schakelt zonder reden aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Passat repareren?

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector