Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Rabbit dat sterft tijdens het rijden

Als je een probleem hebt met je Volkswagen Rabbit, en je kunt er niet achter komen waar het door wordt veroorzaakt, maak je geen zorgen, we zijn alleen op deze website om je te helpen bij het vinden van oplossingen voor deze problemen. Als in jouw geval je Volkswagen Rabbit stopt tijdens het rijden , u zult meer dan verontrust zijn door deze kwestie. In deze handleiding helpen we je de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn om te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, heel veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het oogpunt van hoe uw Volkswagen Rabbit zich gedraagt ​​wanneer het sterft hoewel rijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle componenten vermelden waarvan is vastgesteld dat ze bezorgd zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Volkswagen Rabbit sterft tijdens het rijden.

Volkswagen Rabbit DAT AL RIJDEN RIJDT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen u in werkelijkheid helpen met uw onderzoek naar de oorsprong van uw Volkswagen Konijn die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle onderdelen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u doormaakt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs behoorlijk wat gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of veroorzaakt wordt door een «stil» rijden van uw Volkswagen Rabbit. Dit kan leiden tot een slechte diffusie van uitlaatgassen en, wanneer deze volledig verstopt is, tot vermogensverlies en mogelijk tot stilstand bij inactiviteit. Bekijk deze complete handleiding voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Volkswagen Rabbit uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet uw elektrische eenheid te controleren, of het bijvoorbeeld een aardedraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan vervoeren. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou betekenen dat er een elektrische boog is gevormd tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult zeker om contact op te nemen met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Rabbit handmatig te vergrendelen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Volkswagen Rabbit te regelen. Als de motor van uw Volkswagen Rabbit plotseling stopt wanneer u stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest logische motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Volkswagen Rabbit kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in deze situatie is het de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Volkswagen Konijn kunnen uit dienst gaan of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem verschijnt meestal als de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, die voornamelijk betrekking heeft op zijn contactschakelaar, zal u vaak problemen bezorgen en ervoor zorgen dat uw Volkswagen Rabbit tijdens het rijden van de hand doet. Dit onderdeel, dat van fundamenteel belang is voor het starten van uw auto, dient tevens als diefstalbeveiliging, waardoor uw Volkswagen Rabbit niet meer normaal loopt als hij niet werkt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Volkswagen Rabbit stopt ondanks het rijden, is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het net zo goed mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide gevallen zal het gebrek aan energie dat in de batterij is opgeslagen, voorkomen dat uw Volkswagen Rabbit loopt, omdat deze niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motorunit van stroom kan voorzien.

Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Konijn dat blijft branden

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Rabbit te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector