Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Volkswagen Rabbit motor rammelt als het koud is

Geconfronteerd worden met constante geluiden op uw auto heeft de neiging vervelend te zijn, een auto is zo geavanceerd dat het over het algemeen moeilijk is om de bron te bepalen en nog uitdagender om het onderdeel te vinden dat hem activeert. Mocht u ook eerder last hebben gehad van een koud motorgeluid op uw Volkswagen Rabbit, dan kunnen wij u uiteraard helpen. Ons team heeft zelfs de beslissing genomen om deze inhoudspagina te schrijven om de belangrijkste triggers van een motor die rammelt als het koud is op uw Volkswagen Rabbit. Eerst kijken we naar motoren die alleen ratelen bij het opstarten, dan vanwege ongeschikte olie en tenslotte vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Volkswagen Rabbit rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Volkswagen Rabbit een koud ratel genereert, vooral bij het starten en die daarna vrij snel vervaagt, is het mogelijk dat uw motorsmering een storing heeft. In feite kan de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kapot gaan en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Volkswagen Rabbit dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat het smeren van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Volkswagen Konijn die ratelt als het koud is door te vloeibare olie

Een andere situatie die een motor kan rechtvaardigen die koud ratelt op uw Volkswagen Rabbit is dat tijdens een olieverversing de oliekeuze niet ideaal was, in werkelijkheid verschillen motoroliën op hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de «W» -waarde, de Hoe hoger deze waarde, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die koud is, niet voldoende is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt geadviseerd, als uw motor klikt sterk is of als deze aanhoudt op uw Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Rabbit, wat te doen?

Motor die rammelt als het koud is op mijn Volkswagen Rabbit oorzaak van de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, het kunnen uw Volkswagen Rabbit-gloeibougies zijn die bijna goed kunnen worden vervangen. In feite zal een dode bougie ervoor zorgen dat de gekoppelde cilinder niet opwarmt en een sterker rammelen op een Volkswagen Konijn motor, dus overweeg om de staat van uw bougies afzonderlijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat alleen men maakt zich zorgen zoals ze allemaal. Hier hebben we u de belangrijkste factoren van een motor die koud op een auto slaat onthuld, aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te doorbladeren voor meer informatie over alle storingen die verband houden met uw voertuig.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector